Zonnepanelen Lisse

Zonnepanelen kopen in Lisse, de stad met meer dan 23.000 inwoners, is een goed idee door het hoge aantal zonuren. Je ziet ze steeds vaker op de daken in Lisse, maar wat kost dat nu? En wat kun je ermee terugverdienen?

zonnepanelen Lisse
zonnepanelen lisse

Zonnepanelen kopen in Lissse

Zonnepanelen worden gelukkig steeds goedkoper en de stroomopbrengst per paneel steeds hoger. Hierdoor zijn er niet veel zonnepanelen meer nodig op het dak (of schuur) van je woning, om te voorzien in je eigen stroombehoefte. Een gemiddeld huishouden gebruikt ongeveer 2800 kWh per jaar aan stroom. Een zonnepanelen set van 8 panelen levert 3.300 tot 3.400 kWh. Je zou dus met 8 panelen al ruim voorzien in je eigen stroombehoefte. Benieuwd naar de kosten voor zonnepanelen in Lisse?

Zonnepanelen Lisse kosten

Een set van 8 zonnepanelen kost bij zonnepanelen installateur Tek Power ongeveer €4.300,- inclusief montage. Dit bedrag is zonder btw. Sinds 1 januari 2023 is het btw-tarief op zonnepanelen namelijk 0% wanneer deze worden geplaatst op of bij een woning. Dit houdt in dat je geen btw betaald voor de zonnepanelen en deze dus ook niet meer terug kunt vragen.

Energiebesparing
berekening maken

Je bespaart de kosten voor het stroomverbruik die je normaal zou betalen aan het energiebedrijf. In Nederland betaal je ongeveer € 0,45 per kWh, dat betekend per jaar:

2800 kWh x € 0,45 = € 1.260,-
Je verdient de investering dan in 3 tot 4 jaar terug.

zonnepanelen lisse opbrengst

De panelen zijn echter gemaakt om zeker 25 jaar te functioneren. Er zit zelf gemiddeld 15 jaar garantie op de panelen. Bij een investering van €4.300,- verdien je dus €1.260,- per jaar, dat is wat anders als 0,2% rente bij de bank!

Lees onze reviews

Peter Den HertogPeter Den Hertog
13:37 22 Aug 22
Prima gelopen, communicatie ging via email.Bezoek aan huis verliep snel en goed. Snelle levering.Ook installatie ging goed.Aan te raden
Piebe tPiebe t
10:46 17 Aug 22
Zijn zeer tevreden over TEK Power, prima prijs kwaliteit verhouding en goede service! Installatie is heel goed verlopen
Guus van VelzenGuus van Velzen
12:36 03 Mar 22
Onze keuze voor zonnepanelen van Tek Power is een hele goede geweest. Een snel, uitgebreid en duidelijk offertetraject, een bezoek bij ons thuis om alle mogelijkheden en de situatie te bespreken en vast te leggen. De montage is vakkundig door vriendelijke installateurs gedaan, keurig opgeleverd. Tot slot de digitale installatie aan huis en de service van aanmelden zonnepanelen en teruggave van de btw.Wij kunnen Tek Power aan iedereen aanbevelen!
Mike van VelzenMike van Velzen
12:27 29 Dec 21
Zeer tevreden over mijn product en het proces.De goede service start met een overzichtelijke offerte, waarin onder andere staat genoemd wat mijn zonnepanelen opleveren, wanneer ik dit heb terugverdiend, hoeveel panelen er op mijn dak passen en hoeveel panelen ik nodig heb. Nadat de problemen probleemloos zijn gemonteerd heb ik een heldere uitleg ontvangen over het opwekken van energie en de BTW-teruggave. Verder worden mijn vragen altijd zeer snel beantwoord, Tek power is meer dan goed bereikbaar.Resumerend: dit bedrijf is een aanrader voor iedereen die zonnepanelen overweegt!
André CaspersAndré Caspers
07:38 05 May 21
Zeer tevreden. Advies op maat gekregen. Solar Edge omvormer in combinatie met 12 optimizers i.v.m. schaduw van een boom, wasvoor onze woning de oplossing.
js_loader

de groene gedachten
in Lisse

De zonnepanelen leveren natuurlijk ook een enorme milieuwinst op. Voor je stroomverbruik is er nu immers geen kolen of gascentrale meer nodig. Dit alles draagt bij aan de co2 reductie.

Zonnepanelen in Lisse offerte

Tek Power’s
werkgebied

Wij leveren niet alleen zonnepanelen in Lisse! Ook in Alphen aan den Rijn, Hazerswoude-Rijndijk, Leiden, Zoetermeer, Gouda, Bodegraven, Waddinxveen, Boskoop, Hillegom, Katwijk, Noordwijkerhout en Woerden werken wij aan een groenere toekomst. Wist je dat je bijvoorbeeld ook voor laadpalen, infrarood panelen en zelfs carports met zonnepanelen!

Ben je benieuwd geworden naar hoe wij te werk gaan? Bekijk hieronder dan eens een aantal projecten die wij hebben gerealiseerd!

  • DJI 0010 1
    Voorhout
  • DJI 0875
    Veranda
  • DJI 0272
    Lisse