Zonnepanelen Katwijk

Katwijk is de ideale locatie wat betreft voordeel met zonnepanelen. Plaatsen die aan de kustlijn liggen ontvangen namelijk meer zonuren dan andere delen in Nederland. Ruim voldoende om een hoog rendement uit je zonnepanelen te halen. Vraag een offerte aan en begin met besparen!

zonnepanelen katwijk
Lieden Zonnepanelen Image 100

Zonnepanelen Katwijk: écht zonnevoordeel

Woon je in het prachtige vissersdorp Katwijk? Dan heb je ongetwijfeld gezien dat de daken vol liggen met zonnepanelen. En dat is niet voor niks. De ligging van de gemeente is namelijk erg voordelig voor zonnepanelen. Met gemiddeld 2480 uren aan zon per jaar, staat Katwijk in de top van plaatsen die de meeste zon ontvangen. Dat is niet alleen lekker, maar zorgt bij zonnepanelenbezitters voor mooie energie-voordelen.

Wat kosten zonnepanelen in Katwijk?

Een set van 8 zonnepanelen kost bij zonnepanelen installateur Tek Power ongeveer €4.300,- inclusief montage. Dit bedrag is zonder btw. Sinds 1 januari 2023 is het btw-tarief op zonnepanelen namelijk 0% wanneer deze worden geplaatst op of bij een woning. Dit houdt in dat je geen btw betaald voor de zonnepanelen en deze dus ook niet meer terug kunt vragen.

zonnepanelen dak

Financieel voordeel & subsidie zonnepanelen

Op dit moment is het btw percentage 0% en is er geen mogelijkheid om de BTW terug te vragen en zijn er geen landelijke subsidieregelingen voor particulieren. Wel zijn er vaak faciliteiten vanuit de gemeente. Zo kun je met gunstige voorwaarden vaak een duurzaamheidslening afsluiten. Bij de gemeente Katwijk is het mogelijk om een duurzaamheidslening aan te vragen.

Wanneer de gemeente Katwijk deze duurzaamheidslening toewijst, kun je een lening aanvragen bij het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederland. Over deze lening betaal je op dit moment een lage rente van 1.6%.

Ben je benieuwd naar de regels over de duurzaamheidslening in Katwijk? Neem dan eens een kijkje op de website van de gemeente Katwijk. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Daarnaast blijft de salderingsregeling bestaan en dat is goed nieuws voor mensen die zonnepanelen bezitten. Het kabinet wilde de salderingsregeling vanaf 2025 tot 2031 stap voor stap afbouwen naar 0%. De eerste kamer heeft niet met dit wetsvoorstel ingestemd. De salderingsregeling blijft dus bestaan.

Bespaar met zonnepanelen in Katwijk

Als jouw dak geschikt is voor zonnepanelen, kan de pret beginnen. Je bespaart namelijk op het stroomverbruik dat je normaal gesproken zou betalen aan het energiebedrijf. Als we uitgaan van een gemiddelde KWh prijs van €0,45 en een gemiddeld verbruik van 2.479 kilowattuur per jaar, komen we op een mooie besparing van:

2479 x € 0,45 = 1.115,55

Een eenmalige investering van € 4.300,- levert jaarlijks dus gemiddeld € 1.115,55 op!

De zonnepanelen van Tek Power zijn gemaakt om 25 jaar mee te gaan met een garantie van 15 jaar. Tel uit je winst!

zonnedakpan

Waarom nu zonnepanelen in Katwijk?

Je kunt gebruikmaken van de overheidsstimulans: op dit moment betaal je geen BTW over de aanschaf op zonnepanelen.

✅ Je wekt je eigen energie op: je kiest bij zonnepanelen niet alleen voor een bespaarvoordeel, maar je gaat ook voor groen. Da’s ook nog eens goed voor de planeet.

✅ Jaarlijkse besparing: je hebt jaarlijks een lagere energierekening én dit voordeel loopt al op tot een voordeel van gemiddeld €1.115,55 per jaar.

zonnepanelen kopen in Leiden

Welke zonnepanelen zijn geschikt voor mij?

De juiste zonnepanelen aanschaffen in Katwijk kan lastig zijn. Er zijn namelijk veel verschillende soorten en typen zonnepanelen. Welke zonnepanelen het beste bij jouw woning passen en hoeveel zonnepanelen je nodig hebt hangt af van de woning. Benieuwd naar welke mogelijkheden er zijn? Onze erkende specialisten helpen je graag verder.

Lees onze reviews

Peter Den HertogPeter Den Hertog
13:37 22 Aug 22
Prima gelopen, communicatie ging via email.Bezoek aan huis verliep snel en goed. Snelle levering.Ook installatie ging goed.Aan te raden
Piebe tPiebe t
10:46 17 Aug 22
Zijn zeer tevreden over TEK Power, prima prijs kwaliteit verhouding en goede service! Installatie is heel goed verlopen
Guus van VelzenGuus van Velzen
12:36 03 Mar 22
Onze keuze voor zonnepanelen van Tek Power is een hele goede geweest. Een snel, uitgebreid en duidelijk offertetraject, een bezoek bij ons thuis om alle mogelijkheden en de situatie te bespreken en vast te leggen. De montage is vakkundig door vriendelijke installateurs gedaan, keurig opgeleverd. Tot slot de digitale installatie aan huis en de service van aanmelden zonnepanelen en teruggave van de btw.Wij kunnen Tek Power aan iedereen aanbevelen!
Mike van VelzenMike van Velzen
12:27 29 Dec 21
Zeer tevreden over mijn product en het proces.De goede service start met een overzichtelijke offerte, waarin onder andere staat genoemd wat mijn zonnepanelen opleveren, wanneer ik dit heb terugverdiend, hoeveel panelen er op mijn dak passen en hoeveel panelen ik nodig heb. Nadat de problemen probleemloos zijn gemonteerd heb ik een heldere uitleg ontvangen over het opwekken van energie en de BTW-teruggave. Verder worden mijn vragen altijd zeer snel beantwoord, Tek power is meer dan goed bereikbaar.Resumerend: dit bedrijf is een aanrader voor iedereen die zonnepanelen overweegt!
André CaspersAndré Caspers
07:38 05 May 21
Zeer tevreden. Advies op maat gekregen. Solar Edge omvormer in combinatie met 12 optimizers i.v.m. schaduw van een boom, wasvoor onze woning de oplossing.
js_loader

Ga voor een erkend zonnepanelen installateur

Wij zijn een bedrijf waar deskundigheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staat. Wij werken uitsluitend met ervaren monteurs en zorgen altijd voor het beste zonnepanelen systeem voor u. Daarnaast investeren wij continu in onze mensen zodat we deze kwaliteit kunnen waarborgen. Of het nu gaat om een schuin dak, plat dak, of andere dakvlakken, wij weten er raad mee.

Naast het werken met hoogwaardige producten en capabele mensen, staan wij ook voor een persoonlijke aanpak. We komen daarom graag bij u op locatie om een persoonlijke offerte te maken en een duidelijke uitleg & advies te geven zodat u een bewuste keuze kunt maken. Dus, op zoek naar een zonnepanelen installateur in Katwijk? Ga dan voor Tek Power.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wil je net zoals veel anderen in Katwijk beginnen met besparen? Vul hieronder dan het aanvraagformulier in. Nadat je de aanvraag hebt gedaan, gaan wij aan de slag en nemen we jouw dak/gegevens onder de loep.

Vervolgens leveren wij een op-maat-gemaakte offerte aan en nemen we contact met je op om deze te bespreken. Zijn er persoonlijke wensen waar wij rekening mee moeten houden? Dan nemen onze specialisten die natuurlijk ook mee.

Zonnepanelen in Katwijk offerte

Tek Power’s
werkgebied

Wij leveren niet alleen zonnepanelen in Katwijk! Ook in Alphen aan den Rijn, Hazerswoude-Rijndijk, Gouda, Bodegraven, Waddinxveen, Leiden, Boskoop, Hillegom, Noordwijkerhout, Woerden, Lisse en Zoetermeer werken wij aan een groenere toekomst. Wist je dat je bijvoorbeeld ook voor laadpalen, infrarood panelen en zelfs carports met zonnepanelen!

Ben je benieuwd geworden naar hoe wij te werk gaan? Bekijk hieronder dan eens een aantal projecten die wij hebben gerealiseerd!

  • DJI 0010 1
    Voorhout
  • DJI 0875
    Veranda
  • DJI 0272
    Lisse