Zonnepanelen Zoetermeer

Zoetermeer is met zijn 125.000 inwoners een uitstekende keuze om met zonnepanelen gebruik te maken van zonne energie. Gemeente Zoetermeer in Zuid-Holland ligt in het westen van het land. Wist je dat het westen van het land veel meer zonuren vangt dan het oosten van het land? In Zoetermeer woon jij dus gunstig voor groene stroom via zonnepanelen. Interesse in zonnepanelen in Zoetermeer? Twijfel niet langer en vraag snel een offerte aan!

zonnepanelen Zoetermeer
zonnepanelen zoetermeer

zonne energie opbrengst berekenen in Zoetermeer

Zonnepanelen in Zoetermeer worden gelukkig steeds goedkoper en de stroomopbrengst per zonnepaneel steeds hoger. Hierdoor zijn er niet veel zonnepanelen meer nodig op het dak (of schuur) van je woning, om te voorzien in je eigen stroombehoefte. Een gemiddeld huishouden gebruikt ongeveer 2800 kWh per jaar aan stroom. Een zonnepanelen set van 8 panelen levert 3.300 tot 3.400 kWh. Je zou dus met 8 panelen al ruim voorzien in je eigen stroombehoefte.

Kosten voor zonnepanelen
in Zoetermeer

Een set van 8 zonnepanelen kost bij zonnepanelen installateur Tek Power ongeveer €4.300,- inclusief montage. Dit bedrag is zonder btw. Sinds 1 januari 2023 is het btw-tarief op zonnepanelen namelijk 0% wanneer deze worden geplaatst op of bij een woning. Dit houdt in dat je geen btw betaald voor de zonnepanelen en deze dus ook niet meer terug kunt vragen.

Energie besparen in Zoetermeer

Met groene energie bespaar je de kosten voor het stroomverbruik die je normaal zou betalen aan het energiebedrijf. In Nederland betaal je ongeveer € 0,45 per kWh, dat betekend per jaar:

2800 kWh x € 0,45 = € 1.260,-
Je verdient de investering dan in 3 tot 4 jaar terug.

Zonnepanelen terugverdientijd

De panelen zijn echter gemaakt om zeker 25 jaar te functioneren. Er zit zelf gemiddeld 15 jaar garantie op de zonnepanelen. Bij een investering van €4.300,- verdien je dus €1.260,- per jaar, dat is wat anders als 0,2% rente bij de bank!

Waarom kiezen voor duurzame energie in Zoetermeer?

Milieuvriendelijke Keuze: Zonnepanelen zijn dé milieuvriendelijke keuze. Zonnepanelen zijn namelijk een krachtige bron van hernieuwbare energie. Door met een aantal panelen zonne-energie op te vangen en te gebruiken, verminder je de uitstoot van schadelijke broeikasgassen en draag je op die manier positief bij aan een groenere planeet. Dit is voor alle type zonnepanelen het geval. Of het nu gaat om glas glas of andere soorten zonnepanelen.

Financiële Besparingen: Naast duurzame energie, leert het ook financiële besparingen op. Zonnepanelen kopen is in eerste instantie een investering, maar levert uiteindelijk aanzienlijke besparingen op de energierekening. Doordat de opgewekte stroom meteen wordt gebruikt, resulteert dit in lagere kosten.

Wil je weten hoe de gemeente Zoetermeer je kan helpen bij het financieren van zonnepanelen? Bekijk dan eens de website van de gemeente Zoetermeer.

Waardevermeerdering van je huis: Met verschillende soorten zonnepanelen in Zoetermeer werk je aan waardevermeerdering voor je huis. Zonnepanelen bieden namelijk niet efficiënte op het gebied van omgang met de energie, maar helpt ook bij het verhogen van de waarde van je huis.

Peter Den HertogPeter Den Hertog
13:37 22 Aug 22
Prima gelopen, communicatie ging via email.Bezoek aan huis verliep snel en goed. Snelle levering.Ook installatie ging goed.Aan te raden
Piebe tPiebe t
10:46 17 Aug 22
Zijn zeer tevreden over TEK Power, prima prijs kwaliteit verhouding en goede service! Installatie is heel goed verlopen
Guus van VelzenGuus van Velzen
12:36 03 Mar 22
Onze keuze voor zonnepanelen van Tek Power is een hele goede geweest. Een snel, uitgebreid en duidelijk offertetraject, een bezoek bij ons thuis om alle mogelijkheden en de situatie te bespreken en vast te leggen. De montage is vakkundig door vriendelijke installateurs gedaan, keurig opgeleverd. Tot slot de digitale installatie aan huis en de service van aanmelden zonnepanelen en teruggave van de btw.Wij kunnen Tek Power aan iedereen aanbevelen!
Mike van VelzenMike van Velzen
12:27 29 Dec 21
Zeer tevreden over mijn product en het proces.De goede service start met een overzichtelijke offerte, waarin onder andere staat genoemd wat mijn zonnepanelen opleveren, wanneer ik dit heb terugverdiend, hoeveel panelen er op mijn dak passen en hoeveel panelen ik nodig heb. Nadat de problemen probleemloos zijn gemonteerd heb ik een heldere uitleg ontvangen over het opwekken van energie en de BTW-teruggave. Verder worden mijn vragen altijd zeer snel beantwoord, Tek power is meer dan goed bereikbaar.Resumerend: dit bedrijf is een aanrader voor iedereen die zonnepanelen overweegt!
André CaspersAndré Caspers
07:38 05 May 21
Zeer tevreden. Advies op maat gekregen. Solar Edge omvormer in combinatie met 12 optimizers i.v.m. schaduw van een boom, wasvoor onze woning de oplossing.
js_loader

Lees onze reviews van klanten uit Zoetermeer

Bekijk onze projecten

Ben je benieuwd naar onze projecten en zou je graag eens willen zien hoe wij te werk gaan? Dat kan! Hieronder staan een aantal van onze projecten die we vol trots aan je willen laten zien. Ben je na het zien van onze werkwijze enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder.

  • DJI 0010 1
    Voorhout
  • DJI 0875
    Veranda
  • DJI 0272
    Lisse

Zonnepanelen Zoetermeer? Vraag een offerte aan

Zonnepanelen installateur Zoetermeer & omgeving

Zonnepanelen installateur Tek Power levert met haar team niet alleen zonnepanelen in Zoetermeer! Ook in Alphen aan den Rijn, Hazerswoude, Lisse, Leiden, Gouda, Bodegraven, Waddinxveen, Boskoop, Hillegom, Katwijk, Noordwijkerhout en Woerden werken wij aan een groenere toekomst. Wist je dat je bijvoorbeeld ook voor infrarood panelen en zelfs carports met zonnepanelen! Wil je weten wat we voor jou kunnen doen? Neem dan contact met ons op!