Wevolt Energiedak2023-09-11T13:35:53+00:00

Wevolt zonnepanelen dak

Wil je wel graag duurzame energie opwekken, maar vind je zonnepanelen op je dak niet esthetisch? Dan is een Wevolt Energiedak van Wienerberger de perfecte uitkomst! Dit type dak wordt ook wel een zonnepalen dak, in dak zonnepanelen of geïntegreerde zonnepanelen genoemd. Wij zijn Premium Verwerker van Wienerberger en bieden verschillende oplossingen om zonnepanelen in je dak te verwerken.

WeVolt in dak zonnepanelen
In dak zonnepanelen

In dak zonnepanelen

Met in dak zonnepanelen kun je zonnepanelen verwerken in je dak. De in dak zonnepanelen vallen minder op dan de traditionele zonnepanelen. Je kunt kiezen voor een Wevolt X-Roof. Dit is een systeem waarbij zonnepanelen worden geïntegreerd in het dakvlak. Het huidige dak wordt volledig vervangen door zonnepanelen. Het resultaat van zo’n indak systeem is niet alleen een mooi en strak dak, maar ook een waterdicht, brandwerend en windbestendig dak van zonnepanelen dat optimale energieopwekking levert. Genoeg energie opgewekt? Je kunt overtollige energie van je zonnepanelen opslaan in een thuisaccu en later weer gebruiken.

FAQ

Wat is de levensduur van geïntegreerde zonnepanelen?2023-08-10T12:50:44+00:00

Dankzij het gebruik van duurzame materialen bieden geïntegreerde zonnepanelen een buitengewoon lange levensduur. Zowel op de X-Roof als op de X-Tile krijg je een product- en vermogensgarantie van maar liefst 30 jaar. Ongeacht je keuze, mag je vertrouwen op een aanzienlijk langere levensduur voor jouw geïntegreerde zonnepanelen.

Hoeveel energie brengen geïntegreerde zonnepanelen op?2023-08-10T12:50:14+00:00

Het rendement van geïntegreerde zonnepanelen wordt beïnvloed door verschillende factoren. De oriëntatie, de positie ten opzichte van de zon en de helling van je dak hebben allemaal invloed op de energieopwekking. Daarnaast speelt de oppervlakte van je dak en het specifieke type zonnepanelen een rol. Over het algemeen biedt het indak zonnepanelensysteem het hoogste rendement.

Wat kosten geïntegreerde zonnepanelen?2023-08-10T12:49:52+00:00

De kosten en het rendement van geïntegreerde zonnepanelen variëren afhankelijk van het gekozen type en de omvang van je dak. Door zorgvuldig alle kosten en baten mee te nemen in je berekeningen, blijkt vaak dat geïntegreerde zonnepanelen niet duurder hoeft te zijn dan het gebruik van traditionele zonnepanelen.

Zijn geïntegreerde zonnepanelen duurzaam?2023-08-10T12:45:51+00:00

Geïntegreerde zonnepanelen behoren tot de meest duurzame dakoplossingen die momenteel in Nederland verkrijgbaar zijn. Naast dat ze zonne-energie leveren, worden ze geproduceerd met verantwoorde grondstoffen. De productie vindt volledig plaats in Nederland. De geïntegreerde zonnepanelen hebben daarnaast een uitzonderlijk lange levensduur. Met geïntegreerde zonnepanelen kies je voor een milieuvriendelijke en betrouwbare investering in een groenere toekomst.

Geintegreerde glas-glas zonnepanelen

Voor onze energiedaken, maken wij gebruik van glas-glas panelen. De glas-glas panelen hebben zowel aan de voorzijde, als de achterzijde een plaat van glas. Tussen de glasplaten bevinden zich de zonnecellen die de zonnestralen opnemen. Glas-glas zonnepanelen hebben een aanzienlijk langere levensduur en vertonen minder vermogensverlies in de loop der tijd. Hierdoor krijgen ze van de fabrikanten betere garantievoorwaarden. De vermogensgarantie voor glas-glas panelen bedraagt doorgaans 87% na een periode van 30 jaar. Bij glas-folie panelen wordt een vermogensgarantie van 80% geboden, maar dan over een periode van 25 jaar.

Dak van zonnepanelen op maat

Bij Tek Power maken we je gewenste dak van zonnepanelen op maat. Hierdoor kunnen we geen standaardprijs geven voor dit duurzame dak. Wel kunnen we alle bedrijven, particulieren en andere partijen van dienst zijn. Ga je voor de traditionele zonnepanelen of ga je voor een indak systeem? Bij Tek Power kunnen we de verschillende soorten zonnepanelen voor je leveren en installeren. Neem snel contact op om je wensen te bespreken!

Ga naar de bovenkant