Zonnepanelen Alphen aan den Rijn

Tek Power is dé specialist in zonnepanelen in Alphen aan den Rijn. Met meer dan 110.000 inwoners is Alphen aan den Rijn een bruisende stad, gelegen aan de prachtige oevers van de Oude Rijn, in het hart van Nederland. Weten hoeveel je kunt verdienen met zonnepanelen? Lees verder.

zonnepanelen alphen aan den rijn
zonnepanelen alphen aan den rijn

Energieopbrengst berekenen in Alphen

Zonnepanelen worden gelukkig steeds goedkoper en de stroomopbrengst per paneel steeds hoger. Hierdoor zijn er niet veel zonnepanelen meer nodig op het dak (of schuur) van je woning, om te voorzien in je eigen stroombehoefte. Een gemiddeld huishouden gebruikt ongeveer 2800 kWh per jaar aan stroom. Een zonnepanelen set van 8 panelen levert 3.300 tot 3.400 kWh. Je zou dus met 8 panelen al ruim voorzien in je eigen stroombehoefte.

Kosten zonnepanelen
in Alphen aan den Rijn

Een set van 8 zonnepanelen kost bij Tek Power ongeveer €4.300,- inclusief montage. De prijs van de installatie is een complete prijs. Dat betekend dat de panelen werkend worden opgeleverd.

Bereken kosten voor energiebesparing
in Alphen aan den Rijn

Je bespaart de kosten voor het stroomverbruik die je normaal zou betalen aan het energiebedrijf. In Nederland betaal je ongeveer € 0,45 per kWh, dat betekend per jaar:

2800 kWh x € 0,45 = € 1.260,-
Je verdient de investering dan in 3 tot 4 jaar terug.

zonnepanelen alphen

De panelen zijn echter gemaakt om zeker 25 jaar te functioneren. Er zit zelf gemiddeld 15 jaar garantie op de panelen. Bij een investering van €4.300,- verdien je dus €1.260,- per jaar, dat is wat anders als 0,2% rente bij de bank!

Reviews van Alphenaars

Peter Den HertogPeter Den Hertog
13:37 22 Aug 22
Prima gelopen, communicatie ging via email.Bezoek aan huis verliep snel en goed. Snelle levering.Ook installatie ging goed.Aan te raden
Piebe tPiebe t
10:46 17 Aug 22
Zijn zeer tevreden over TEK Power, prima prijs kwaliteit verhouding en goede service! Installatie is heel goed verlopen
Guus van VelzenGuus van Velzen
12:36 03 Mar 22
Onze keuze voor zonnepanelen van Tek Power is een hele goede geweest. Een snel, uitgebreid en duidelijk offertetraject, een bezoek bij ons thuis om alle mogelijkheden en de situatie te bespreken en vast te leggen. De montage is vakkundig door vriendelijke installateurs gedaan, keurig opgeleverd. Tot slot de digitale installatie aan huis en de service van aanmelden zonnepanelen en teruggave van de btw.Wij kunnen Tek Power aan iedereen aanbevelen!
Mike van VelzenMike van Velzen
12:27 29 Dec 21
Zeer tevreden over mijn product en het proces.De goede service start met een overzichtelijke offerte, waarin onder andere staat genoemd wat mijn zonnepanelen opleveren, wanneer ik dit heb terugverdiend, hoeveel panelen er op mijn dak passen en hoeveel panelen ik nodig heb. Nadat de problemen probleemloos zijn gemonteerd heb ik een heldere uitleg ontvangen over het opwekken van energie en de BTW-teruggave. Verder worden mijn vragen altijd zeer snel beantwoord, Tek power is meer dan goed bereikbaar.Resumerend: dit bedrijf is een aanrader voor iedereen die zonnepanelen overweegt!
André CaspersAndré Caspers
07:38 05 May 21
Zeer tevreden. Advies op maat gekregen. Solar Edge omvormer in combinatie met 12 optimizers i.v.m. schaduw van een boom, wasvoor onze woning de oplossing.
js_loader

de groene
gedachten

De zonnepanelen leveren natuurlijk ook een enorme milieuwinst op. Voor je stroomverbruik is er nu immers geen kolen of gascentrale meer nodig. Dit alles draagt bij aan de co2 reductie.

Zonnepanelen in Alphen aan den Rijn offerte

Vul hier in wat uw jaarlijks Electra verbruik is, dit vindt u op uw jaaroverzicht (de jaarlijkse afrekening) van het energiebedrijf. Dit veld is niet verplicht, maar kan ons helpen bij het geven van een goed advies over de grote van de installatie.

Particulier of zakelijk *
Ik wil graag een offerte ontvangen voor: *

Tek Power’s
werkgebied

Wij leveren niet alleen zonnepanelen in Alphen aan den Rijn! Ook in Leiden, Hazerswoude-Rijndijk, Lisse en Zoetermeer werken wij aan een groenere toekomst. Wist je dat je bijvoorbeeld ook voor laadpalen, infrarood panelen en zelfs carports met zonnepanelen!

  • DJI 0010 1
    Voorhout
  • DJI 0875
    Veranda
  • DJI 0272
    Lisse