Zonnepanelen kopen

Zonnepanelen worden gelukkig steeds goedkoper en de stroomopbrengst per paneel steeds hoger. Hierdoor zijn er niet veel zonnepanelen meer nodig op het dak (of schuur) van je woning, om te voorzien in je eigen stroombehoefte.

Een gemiddeld huishouden gebruikt ongeveer 2800 kWh per jaar aan stroom. De huidige panelen produceren per stuk ongeveer 300 kWh per jaar. Je zou dus met 10 panelen al ruim voorzien in je eigen stroombehoefte.

zonnepanelen kopen

Middels zonnepanelen op het dak van uw bedrijf, kan er veel geld bespaard worden op de elektra rekening. De huidige prijzen van zonnepanelen zijn bijzonder laag, zodat er een goed rendement kan worden behaald, met subsidie tot zelfs 20%.

Zonnepanelen op
oost, west of zuid?

Er komt veel bij kijken om een zonnestroominstallatie op te leveren. Tek Power regelt echter alle zaken voor u en levert de installatie werkend op.

Nadat de installatie opgeleverd is, wordt deze continu gemonitord. Indien er afwijkingen optreden, komen wij in actie. U hoeft daar niets voor te doen. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door operators op afstand. Er zijn dus geen inspecties op locatie nodig. Onze zonnepanelen kunt u ook aansluiten met onze laadpalen, infrarood verwarming en de thuisaccu. Zelfs een airco op zonnepanelen is mogelijk.

zonnepanelen overlay