Zonnepanelen kopen

De prijzen van zonnepanelen zijn de laatste tijd sterk gedaald. Het is daarom erg interessant geworden om uw woning van zonnepalen te voorzien.

Door het plaatsen van zonnepanelen zal ook uw energielabel sterk verbeteren. Wij kunnen voor u kosteloos uitrekenen wat het label voor uw woning nu is en wat het gaat worden na de plaatsing van de panelen.

Zonnepanelen op het dak

Vraag kosteloos
een offerte op

Als u geïnteresseerd bent, maken wij kosteloos een energie rapport voor uw woning. U kunt hier duidelijk in zien wat de opbrengst van de zonnestroominstallatie op uw locatie zal zijn en hoe wij de zonnepanelen denken te gaan plaatsen.
Tevens ontvangt u direct een prijsopgaaf voor het plaatsen van deze zonnestroominstallatie.

Een gemiddeld huishouden gebruikt ongeveer 2800 kWh per jaar aan stroom. De huidige panelen produceren per stuk ongeveer 300 kWh per jaar. Je zou dus met 10 panelen al ruim voorzien in je eigen stroombehoefte.

Opbrengst
zonnepanelen

Je bespaart de kosten voor het stroomverbruik die je normaal zou betalen aan het energiebedrijf. In Nederland betaal je ongeveer € 0,45 per kWh, dat betekend per jaar:

2800 kWh x € 0,45 = € 1.260,-
Je verdient de investering dan in 3 tot 4 jaar terug.

Benieuwd wat we voor
jou kunnen betekenen?

De panelen zijn echter gemaakt om zeker 25 jaar je functioneren. Er zit zelf gemiddeld 15 jaar garantie op de panelen. Bij een investering van € 3400,00, verdien je dus € 650,00 per jaar, dat is wat anders als 0,2% rente bij de bank!

Kosten
zonnepanelen

Een set van 10 zonnepanelen kost bij Tek Power ongeveer € 3300,00 inclusief montage. Dit bedrag is exclusief BTW. De BTW krijgt u terug van de belastingdienst. Eigenlijk is de BTW teruggaven een vorm van subsidie. Nu de prijzen van zonnepanelen sterk gedaald zijn, komt daar wellicht binnenkort een einde aan.

Het is dus verstandig om op tijd de aanschaf van zonnepanelen te overwegen, voordat deze subsidie gaat verdwijnen. De prijs van de installatie is een complete prijs. Dat betekend dat de panelen werkend worden opgeleverd.

Dak waar zonnepanelen op liggen

carports met
zonnepanelen

Tek Power levert steeds vaker carports met zonnepanelen. Heeft u hier ruimte voor? Bekijk de pagina dan eens.