Airco Hillegom2024-07-17T09:55:01+00:00

Airco Hillegom

Wanneer je op zoek bent naar een airco voor je huis of (thuis)kantoor, ben je bij Tek Power aan het juiste adres! Een airco van Tek Power verbetert je slaap, productiviteit en humeur door een heerlijk binnenklimaat te creëren. Al jaren leveren wij hoogwaardige airco’s tegen scherpe prijzen. Wat kun je verwachten van Tek Power?

  • Snelle installatie
  • Vrijblijvend advies van experts
  • Altijd een vaste vooraf afgesproken prijs
  • Gecertificeerde en ervaren monteurs

Tek Power is dé aircospecialist in Hillegom en omstreken.

Airco van Bosch om te plaatsen in Hillegom
Haier airco's die Tek Power plaatst in Hillegom

Waarom  een airco installeren in Hillegom?

De zomers in Hillegom worden steeds warmer, en een goede airco kan dan het verschil maken tussen een aangename temperatuur en ondragelijke hitte in huis. Naast het bieden van verkoeling in de zomer, kunnen airco’s ook verwarmen, waardoor ze in de winter voor warmte zorgen. Verwarmen met een airco is vaak goedkoper dan verwarmen met gas. Bovendien reguleert een airco de luchtvochtigheid en garandeert een gezond binnenklimaat, wat vooral belangrijk is voor mensen met allergieën of ademhalingsproblemen.

Vind je het lastig om de juiste airco voor jouw situatie te kiezen? De experts van Tek Power staan klaar om je te voorzien van vrijblijvend advies. Na het advies maken we een vrijblijvende offerte en installeren we een airco die aan al jouw eisen voldoet. Zo kun je direct genieten van een heerlijke temperatuur en een comfortabel binnenklimaat.

Wat kost een nieuwe airco?

De kosten voor een nieuwe airco in Hillegom variëren afhankelijk van het type systeem en de grootte van de ruimte die je wilt koelen of verwarmen. Bij Tek Power bieden we verschillende opties, van betaalbare instapmodellen tot geavanceerde systemen met hoge energie-efficiëntie. Hieronder vind je een overzicht van de kosten voor onze meest populaire airco systemen.

Single split airco

Deze systemen zijn ideaal voor het koelen van een enkele ruimte. De kosten hangen af van het vermogen van de airco.

Airco met 2,7kW vermogen vanaf 2.000 euro
Airco met 3,5kW vermogen vanaf 2.100 euro
Airco met 4,8kW vermogen vanaf 2.300 euro
Airco met 6,2kW vermogen vanaf 2.500 euro

Multi split airco

Voor het koelen van meerdere ruimtes met één buitenunit. De kosten hangen af van het vermogen van de airco.

Airco met 2,7kW vermogen vanaf 2.000 euro
Airco met 3,5kW vermogen vanaf 2.100 euro
Airco met 4,8kW vermogen vanaf 2.300 euro
Airco met 6,2kW vermogen vanaf 2.500 euro

Kies de juiste airco voor jouw situatie

Het kiezen van de juiste airco voor jouw situatie hangt af van verschillende factoren, waaronder de grootte van de ruimte, je specifieke wensen en je budget. Onze ervaren monteurs kunnen je adviseren over de beste optie voor jouw behoeften.

Single split airco

Een single split airco bestaat uit één binnenunit en één buitenunit. Dit type airco is ideaal voor het koelen van een enkele ruimte, zoals een slaapkamer of een kantoor. Het biedt een eenvoudige en kosteneffectieve oplossing voor het creëren van een aangename temperatuur in een specifieke ruimte.

Multi split airco

Een multi split airco systeem maakt gebruik van één buitenunit die verbonden is met meerdere binnenunits. Dit type airco is ideaal voor het koelen van meerdere ruimtes in je huis of kantoor. Het biedt flexibiliteit en efficiëntie, aangezien je meerdere kamers kunt koelen zonder dat je meerdere buitenunits nodig hebt.

De airco systemen van Tek Power

Ook in Hillegom bieden wij airco systemen van hoogwaardige kwaliteit die voldoen aan de hoogste standaarden voor energie-efficiëntie en comfort. Wist je dat onze airco’s:

Energiezuinig zijn: Onze airco’s hebben hoge energielabels, variërend van A+ tot A+++, wat betekent dat ze minder energie verbruiken en je energierekening verlagen. Dit is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu.

Fluisterstil zijn: Een fluisterstille werking is essentieel voor comfort, vooral in slaapkamers en kantoren. Onze airco’s zijn ontworpen om minimale geluidsoverlast te veroorzaken, met geluidsniveaus zo laag als 19 dB.

Kunnen koelen en verwarmen: Onze airco systemen bieden zowel koel- als verwarmingsfuncties, waardoor ze het hele jaar door bruikbaar zijn. Dit maakt ze een veelzijdige investering voor elk seizoen.

Kiezen voor Tek Power als airco installateur in Hillegom

Al jaren gaan we bij Tek Power voor uitstekende service en klanttevredenheid. Daarom werken wij uitsluitend met ervaren installateurs en garanderen we dat de airco professioneel en efficiënt wordt geplaatst. Zo weet je zeker dat je kunt genieten van een heerlijk binnenklimaat. We bieden ook regelmatig onderhoud in de omgeving Hillegom om de levensduur van je airco te verlengen en ervoor te zorgen dat deze optimaal blijft werken.

Veelgestelde vragen over airco’s in Hillegom

Bij Tek Power begrijpen we dat je wellicht vragen hebt over de airco systemen, de kosten, de baten en de kostenverschillen tussen verwarmen met een airco of op gas. Om je te helpen de beste keuze te maken, hebben we een lijst samengesteld met veelgestelde vragen. Hier vind je antwoorden op de meest voorkomende vragen over airconditioning, zodat je goed geïnformeerd bent en vol vertrouwen kunt kiezen voor een airco systeem dat perfect bij jouw behoeften past.

Wat is goedkoper: verwarmen met gas of airco?2024-06-19T10:17:50+00:00

Over het algemeen is verwarmen met een airco goedkoper dan verwarmen met gas, vooral als je een energiezuinige airco met een hoog energielabel kiest. Dit kan leiden tot aanzienlijke besparingen op je energierekening.

Is het verstandig om met een airco te verwarmen?2024-06-19T10:17:24+00:00

Ja, het is vaak verstandiger om met een airco te verwarmen, vooral met de stijgende gasprijzen. Airco’s zijn energie-efficiënt en kunnen je helpen om op de lange termijn op energiekosten te besparen.

Wat kost een airco in huis inclusief montage?2024-06-19T10:16:54+00:00

De kosten voor een airco in huis inclusief montage variëren afhankelijk van de wensen van de klant, het type en model.. Bij Tek Power heb je al een airco inclusief installatie voor €2.000, inclusief BTW en complete installatie. Voor meer informatie over de prijzen van de verschillende type airco’s ga je naar onze airco pagina.

Airco reviews van mensen uit Hillegom

Peter Den HertogPeter Den Hertog
13:37 22 Aug 22
Prima gelopen, communicatie ging via email.Bezoek aan huis verliep snel en goed. Snelle levering.Ook installatie ging goed.Aan te raden
Piebe tPiebe t
10:46 17 Aug 22
Zijn zeer tevreden over TEK Power, prima prijs kwaliteit verhouding en goede service! Installatie is heel goed verlopen
Guus van VelzenGuus van Velzen
12:36 03 Mar 22
Onze keuze voor zonnepanelen van Tek Power is een hele goede geweest. Een snel, uitgebreid en duidelijk offertetraject, een bezoek bij ons thuis om alle mogelijkheden en de situatie te bespreken en vast te leggen. De montage is vakkundig door vriendelijke installateurs gedaan, keurig opgeleverd. Tot slot de digitale installatie aan huis en de service van aanmelden zonnepanelen en teruggave van de btw.Wij kunnen Tek Power aan iedereen aanbevelen!
Mike van VelzenMike van Velzen
12:27 29 Dec 21
Zeer tevreden over mijn product en het proces.De goede service start met een overzichtelijke offerte, waarin onder andere staat genoemd wat mijn zonnepanelen opleveren, wanneer ik dit heb terugverdiend, hoeveel panelen er op mijn dak passen en hoeveel panelen ik nodig heb. Nadat de problemen probleemloos zijn gemonteerd heb ik een heldere uitleg ontvangen over het opwekken van energie en de BTW-teruggave. Verder worden mijn vragen altijd zeer snel beantwoord, Tek power is meer dan goed bereikbaar.Resumerend: dit bedrijf is een aanrader voor iedereen die zonnepanelen overweegt!
André CaspersAndré Caspers
07:38 05 May 21
Zeer tevreden. Advies op maat gekregen. Solar Edge omvormer in combinatie met 12 optimizers i.v.m. schaduw van een boom, wasvoor onze woning de oplossing.
js_loader

Vraag een offerte aan voor een airco in Hillegom

Vul hier in wat uw jaarlijks Electra verbruik is, dit vindt u op uw jaaroverzicht (de jaarlijkse afrekening) van het energiebedrijf. Dit veld is niet verplicht, maar kan ons helpen bij het geven van een goed advies over de grote van de installatie.

Particulier of zakelijk *
Ik wil graag een offerte ontvangen voor: *
Ga naar de bovenkant