Veranda2023-11-09T09:04:15+00:00

Overkapping met zonnepanelen

Tegenwoordig wordt er steeds creatiever gezocht naar plekken om zonnepanelen te plaatsen. Heb je bijvoorbeeld wel eens gedacht aan een overkapping met zonnepanelen of zonnepanelen op veranda’s?

overkapping met zonnepanelen
zonnepaneel overkapping

Tuinoverkapping met zonnepanelen

Het plaatsen van zonnepanelen op huizen en bedrijven is erg gebruikelijk. Er is vaak veel oppervlakte om zonnepanelen te plaatsen en ze leveren veel groene energie op. Tegenwoordig zie je steeds vaker zonnepanelen op andere plekken. Zo kun je zonnepanelen vinden op caravans, woonboten en monumenten. Maar nu dus ook op veranda’s, serres en tuinoverkappingen. Een tuinoverkapping met zonnepanelen is de ideale combinatie tussen een plek om lekker te ontspannen en tegelijkertijd groene energie op te wekken!

FAQ

Welke zonnepanelen worden gebruikt voor de overkappingen?2023-07-10T12:27:54+00:00

We gebruiken hiervoor A-kwaliteit glas-glas zonnepanelen. Glas-glas zonnepanelen zijn enorm sterk en een stuk duurzamer dan glas-folie zonnepanelen. De afmeting van een glas-glas zonnepaneel is 1057 millimeter x 1778 millimeter. Er zit 30 jaar garantie op de zonnepanelen.

Wat kost een overkapping met zonnepanelen gemiddeld?2023-07-10T12:26:39+00:00

Wij kunnen een veranda met zonnepanelen leveren en installeren vanaf €8.700 excl. BTW. Dit betreft een solar veranda van hout met afmeting 3313 x 3716. De veranda bevat 6 zonnepanelen met omvormer.

Veranda met zonnepanelen

Met een overkapping met zonnepanelen vang je twee vliegen in één klap. Je profiteert niet alleen van de voordelen van een veranda/overkapping, maar je bespaart ook nog eens flink op je energierekening. Hoewel het aantal zonnepanelen dat op een overkapping kan worden geplaatst vaak beperkt is, biedt het toch veel voordelen. Je kunt natuurlijk ook zonnepanelen laten plaatsen op veranda’s, tuinhuizen, tuinoverkappingen en carports. Er zijn voor je tuin overkapping met zonnepanelen verschillende modellen mogelijk. Zo kunnen we een muuraanbouw of juist een vrijstaande overkapping met zonnepanelen bouwen. We sturen je graag een folder toe met verschillende modellen voor particulieren, ter inspiratie.

veranda met zonnepanelen

Wat kost een overkapping met zonnepanelen?

De kosten van een veranda met zonnepanelen hangen sterk af van verschillende factoren. De grootte, het aantal zonnepanelen en het materiaal hebben allemaal invloed op de prijs. Om een indicatie te geven van de prijs, geven we hier een voorbeeld met de kosten erbij.

Wij kunnen een veranda met zonnepanelen leveren en installeren vanaf €8.700. Dit betreft een solar veranda van hout met afmeting 3313 x 3716. De veranda bevat 6 zonnepanelen met omvormer. Als de grootte, het aantal zonnepanelen of het materiaal verandert, zal de prijs van de veranda met zonnepanelen ook veranderen.

veranda zonnepanelen aanvragen

Zonnepanelen veranda van Tek Power

Bij Tek Power zijn we gespecialiseerd in het aanleggen van een veranda met zonnepanelen. We gebruiken hiervoor A-kwaliteit glas-glas zonnepanelen. Deze zonnepanelen bestaan uit twee lagen van glas met daartussen de zonnecellen. Glas-glas zonnepanelen zijn enorm sterk en een stuk duurzamer dan glas-folie zonnepanelen. De afmeting van een glas-glas zonnepaneel is 1057 millimeter x 1778 millimeter. Er zit 30 jaar garantie op de zonnepanelen. Benieuwd hoe wij de zonnepanelen plaatsen op veranda’s? Bekijk onze projectfoto’s en krijg een goed beeld van onze zonnepanelen op veranda’s.

Waarom gaan voor een overkapping met zonnepanelen?

Een van de meest genoemde redenen om te gaan voor een aantal zonnepanelen geïntegreerd in een overkapping, is het feit dat het een extra schaduwplek creëert in de tuin. Zo kun je heerlijk genieten van een koele plek op warme zomerdagen en daarnaast zonne energie opwekken. Met zo’n overdekte houten overkapping kun je ook genieten van een heerlijk voorjaarszonnetje.

veranda zonnepanelen aanvragen

Redenen om te gaan voor een overkapping met zonnepanelen

Terrasoverkapping met zonnepanelen op maat

Wil jij ook een overkapping met zonnepanelen? Dan gaan wij aan de slag met het berekenen van de kosten en je zult binnen 5 werkdagen een offerte krijgen. Het maakt voor ons niet uit hoe klein of groot het project is, wij leveren projecten op maat. De constructie van de overkapping wordt van hout gemaakt en de profielen en dragers van aluminium. Het aantal zonnepanelen dat gebruikt kan worden hangt af van de breedte en diepte van jouw veranda of tuinoverkapping. Neem snel contact met ons op!

Ga naar de bovenkant