Offerte aanvragen

Om uw offerte aan te maken hebben wij enkele gegevens nodig. Zodra u deze gegevens heeft verstuurd, gaan wij voor u aan de slag. U ontvangt binnen 5 werkdagen een offerte van ons.

Vraag over de offerte?

Na uw aanvraag gaan onze medewerkers voor u aan de slag. Met uw ingevulde gegevens gaan zij bekijken welke installatie het best past bij uw omstandigheden.

Middels satellietbeelden bekijken zij hoeveel panelen er op uw dak passen en hoe de panelen zo gunstig mogelijk geplaatst kunnen worden. Voor het aantal panelen wordt rekening gehouden met uw opgaaf van het jaarlijks energieverbruik. U ontvangt hierna een eerste aanbieding.

Indien deze aanbieding voor u interessant is, kunt u dit aan ons bevestigen en nemen wij contact met u op over de verdere stappen die genomen gaan worden. Dit kan betekenen dat we bij u langskomen. Maar als alle informatie zeer duidelijk is geweest voor onze medewerkers, gaan ze samen met u direct over tot het maken van een planning voor de installatie.

Contact

Heeft u een vraag dan kunt u contact met ons opnemen via het onderstaande formulier. Betreft het een storing dan graag het storing formulier invullen.

Storing melden

Heeft u een storing en/of werken uw zonnepanelen niet correct? Vul dan hier uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor spoed gevallen kunt u ons telefonisch bereiken.

Rijndijk 119
2394AE Hazerswoude-Rijndijk

+31 (0) 71 204 8655
info@tekpower.nl