Airco2024-06-10T09:33:08+00:00

Airco’s

Een airco is de perfecte oplossing om je huis of kantoor lekker koel te houden, vooral tijdens die warme zomerdagen. Met een airco in huis kun je niet alleen de temperatuur aangenaam reguleren, maar ook de luchtvochtigheid verminderen en de lucht zuiveren. Onze airco’s zijn energiezuinig en hebben de mogelijkheid om zowel te koelen als duurzaam te verwarmen. Dus of het nu gaat om verfrissing tijdens een hittegolf of om extra warmte tijdens een koude winterdag, met onze veelzijdige airco’s ben je het hele jaar door comfortabel.

Ben je klaar voor een airco?

Gasloos wonen combipakket

Welke airco past bij jou?

Haier binnen unit

Het kiezen van de juiste airco hangt sterk af van de specifieke behoeften van jouw ruimtes, zoals de woonkamer, slaapkamer of kantoor. Voor kleinere ruimtes zoals slaapkamers is een minder krachtige airco vaak al voldoende om een aangename temperatuur en luchtkwaliteit te handhaven. In grotere ruimtes zoals woonkamers of kantoren, waar meer warmte en beweging is, heb je echter een sterker systeem nodig dat efficiënt kan koelen en de lucht kan zuiveren.

Onze airco’s zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van elke ruimte, groot of klein, en bieden niet alleen verkoeling tijdens de zomermaanden maar ook comfortabele warmte in het voor- en najaar zonder de centrale verwarming aan te hoeven zetten. Dit bespaart niet alleen op gasverbruik maar ook op energiekosten, dankzij de hoge energie-efficiëntie van onze modellen.

Hieronder hebben we een aantal voorbeelden voor je op een rijtje gezet.

Haier Revive Plus 2,7kW

Ontdek de Haier Revive Plus 2,7kW airco! Perfect voor elke ruimte met zowel koel- als verwarmingsfunctie. Geniet van ultiem comfort dankzij de afstandsbediening met I-Feel-functie en ingebouwde Wi-Fi. Stil en energiezuinig (A++), met 6 jaar garantie voor langdurige betrouwbaarheid.

Prijs vanaf €2.000, inclusief BTW* en complete installatie.

Bosch Climate CL3000 2,6kW

Maak kennis met de Bosch Climate CL3000 2,6kW airco! Ideaal voor het koelen van één ruimte, met energie-efficiëntie A++ voor koeling en A+ voor verwarming. Deze set bevat één buiten- en één binnenunit. Geniet van betrouwbaar comfort en energiezuinig koelen.

Prijs vanaf €2.250, inclusief BTW* en volledige installatie.

Daikin Ururu Sarara 2,7kW

Bent u op zoek naar een innovatieve airconditioning die meer doet dan alleen koelen? De Daikin Ururu Sarara 2,7kW is uw perfecte keuze! Dit model biedt koelen, verwarmen, ontvochtigen, bevochtigen, luchtreiniging en ventilatie. Met een energiezuinig A+++ label en uitstekende filters.

Prijs vanaf €3.400 inclusief BTW* en complete installatie.

*Bespaar meer bij meerdere units of in combinatie met zonnepanelen van Tek Power!

Wat kost een Airco?

De kosten van een airco kunnen sterk variëren, afhankelijk van het type dat je kiest en de specificaties van je woning of kantoor. Kies je voor een mobiele airco, dan kun je rekenen op een prijs vanaf ongeveer 250 euro. Deze zijn ideaal voor kleinere ruimtes of voor situaties waarin je flexibiliteit nodig hebt. Een multi-split airco, die meerdere kamers tegelijk kan koelen, is een duurdere optie met prijzen die kunnen oplopen tot 2500 euro.

De uiteindelijke kosten hangen af van de grootte van de leefruimte en je specifieke wensen zoals energie-efficiëntie en extra functies zoals luchtzuivering. Om zeker te weten wat de beste en meest kosteneffectieve oplossing is voor jouw situatie, bieden wij gratis en vrijblijvend advies van onze deskundigen. Neem contact met ons op om jouw mogelijkheden te bespreken en een airco te vinden die perfect bij jou past.

Airconditioning inclusief montage

Bij Tek Power begrijpen we dat de aanschaf van een airconditioning een belangrijke investering is. Daarom zorgen onze erkende installateurs altijd voor een topinstallatie, waarbij tevredenheid gegarandeerd is. Wij leveren niet alleen kwalitatief hoogwaardige airco systemen, maar garanderen ook een deskundige montage en afwerking. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Elke installatie wordt uitgevoerd met de grootste zorg om te zorgen dat uw airco stil, zuinig en probleemloos functioneert, jaar in, jaar uit. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot het afsluiten van een aantrekkelijk onderhoudscontract, zodat uw airco altijd in topconditie blijft. Kies voor de zekerheid van Tek Power voor een zorgeloze ervaring en optimaal comfort in uw eigen huis.

Hoe kunnen we je helpen met je airconditioning?

Thermostaat warmtepomp Remeha

Airco installeren

Bij Tek Power zorgen onze erkende installateurs voor een vlekkeloze installatie van je airconditioning. We nemen het hele proces uit handen, van de eerste inspectie tot de uiteindelijke ingebruikname, zodat succes gegarandeerd is. Onze teams zijn speciaal opgeleid om elke installatie met precisie en aandacht voor kwaliteit te voltooien, waardoor je verzekerd bent van een betrouwbare en efficiënte airco die jarenlang mee gaat.


Airco advies

Heb je advies nodig over welke airco het beste past bij jouw situatie? Bij Tek Power kun je terecht voor gratis en vrijblijvend advies. Onze experts bekijken jouw specifieke behoeften, zoals de grootte van de ruimte en je persoonlijke voorkeuren, en helpen je de perfecte airco te kiezen die aansluit bij jouw leef- of werkomgeving.


Airco verbruik

Wil je meer weten over het verbruik van airconditioners en hoe je kunt besparen op je energierekening? Tek Power helpt je graag met het vinden van de meest energiezuinige oplossingen. We bieden inzicht in het verbruik van verschillende modellen en kunnen je adviseren over de meest efficiënte systemen, zodat je niet alleen geniet van een optimaal klimaat, maar ook bijdraagt aan een lagere energieverbruik.

Contact

Heeft u een vraag dan kunt u contact met ons opnemen via het onderstaande formulier. Betreft het een storing dan graag het storing formulier invullen.

Interesse in een airco?
Neem contact op!

Remeha buitenunit

Een airco laten plaatsen door Tek Power

Een airco laten plaatsen door Tek Power staat garant voor professionaliteit en kwaliteit. Onze ervaren installateurs zorgen ervoor dat zowel de binnen- als buitenunit van de airco op de ideale plek in jouw woning of kantoor wordt geïnstalleerd. Wij besteden extra aandacht aan een nette afwerking van de installatie, inclusief de afvoerleidingen, bekabeling en de stroomvoorziening, om het esthetisch aanzien van je ruimte te behouden.

Bovendien houden onze gecertificeerde technici zich strikt aan de F-gassen richtlijnen om de veiligheid en duurzaamheid van de installatie te waarborgen. Na de installatie voeren we een grondige controle uit om zeker te zijn van de optimale werking van de airco. Ook voorzien we je van alle informatie over het gebruik en onderhoud van je nieuwe airco, zodat je maximaal comfort kunt ervaren met minimale zorgen. Kies voor Tek Power en ervaar service van topniveau.

Airco onderhoud

Het onderhouden van je airco is essentieel om te zorgen voor een langdurige en efficiënte werking. Bij Tek Power bieden we daarom een basis onderhoudscontract aan bij elke airco die we installeren. Tijdens een onderhoudsbeurt controleren onze specialisten zorgvuldig alle cruciale onderdelen van de airco, zoals de ventilatoren, filters, en bedrading. We reinigen deze onderdelen grondig en vullen indien nodig het koudemiddel bij. Dit regelmatige onderhoud minimaliseert de kans op technische storingen. Mocht er toch een probleem optreden, dan staan onze technici klaar om je snel en vakkundig te helpen. Zo blijft je airco altijd in topconditie.

Veelgestelde vragen

Is een airco zuinig in gebruik?2024-05-15T10:04:18+00:00

De zuinigheid van een airco hangt af van het energielabel en de efficiëntie van het systeem. Moderne airco’s met een hoog energielabel, zoals A++ of A+++, zijn ontworpen om energiezuinig te functioneren.

Moet ik de ramen en deuren dichthouden als de airco aanstaat?2024-05-15T10:03:56+00:00

Ja, het is belangrijk om ramen en deuren gesloten te houden wanneer de airco actief is. Dit helpt om de gekoelde of verwarmde lucht binnen te houden en het energieverbruik te minimaliseren.

Hoeveel KW airco heb ik nodig om een ruimte goed te koelen of verwarmen?2024-05-15T10:03:37+00:00

Het benodigde vermogen van een airco, uitgedrukt in kilowatt (KW), hangt af van de grootte van de ruimte. Gemiddeld heb je ongeveer 0.125 KW per vierkante meter nodig voor een effectieve koeling en verwarming.

Ga naar de bovenkant