Zakelijke laadpalen2024-09-23T11:53:24+00:00

Zakelijke laadpaal: duurzaam ondernemen

Wij bieden complete oplossingen voor zakelijk laden, geschikt voor elektrische voertuigen (EV’s) en vrachtwagens. Hierdoor kan uw bedrijf profiteren van duurzame mobiliteit en een optimale laadinfrastructuur. Of het nu gaat om een laadpaal op de zaak of laadpalen voor bedrijven, wij zorgen ervoor dat u altijd klaar bent voor de toekomst.

zakelijke laadpaal op de zaak
laadpalen voor bedrijven

Wat kost een laadpaal zakelijk?

De kosten van een zakelijke laadpaal hangen af van verschillende factoren, zoals het aantal laadpunten, het type laadpaal en de installatiekosten. Bij Tek Power bieden we maatwerkoplossingen die aansluiten op uw specifieke wensen en budget. We adviseren u graag over de mogelijkheden en kosten, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

FAQ

Zijn er subsidies beschikbaar voor zakelijke laadpalen?2024-09-23T11:49:30+00:00

Ja, er zijn diverse subsidiemogelijkheden beschikbaar, zoals de SPRILA-subsidieregeling. Wij helpen u graag bij het aanvragen van deze subsidies, zodat u optimaal kunt profiteren van financiële ondersteuning bij de aanschaf van uw laadpalen.

Kan ik een laadpaal op kantoor installeren?2024-09-23T11:48:58+00:00

Ja, wij bieden diverse oplossingen voor het installeren van laadpalen op kantoor. We kijken samen naar de mogelijkheden en zorgen voor een oplossing die perfect aansluit bij uw wensen en de infrastructuur van uw pand.

Wat zijn de voordelen van een laadpaal voor bedrijven?2024-09-23T11:48:20+00:00

en laadpaal zorgt voor het verduurzamen van uw bedrijf, het verhogen van de aantrekkelijkheid van uw locatie voor klanten en medewerkers, en het verminderen van de CO2-uitstoot.

Subsidie en regelgeving voor zakelijke laadpalen

Bij de aanschaf van een zakelijke laadpaal is het belangrijk om rekening te houden met de geldende subsidieregelingen en wet- en regelgeving. Een goed voorbeeld hiervan is de SPRILA-subsidieregeling (Subsidieregeling Private Laadinfrastructuur). Deze regeling biedt financiële ondersteuning voor de aanschaf en installatie van laadinfrastructuur. Wij helpen u graag met het aanvragen van deze subsidie, zodat u het maximale uit uw investering haalt.

zakelijke laadpaal aanschaffen

Zakelijke laadpaal aanschaffen in 4 stappen

1. Aanvraag
Neem eenvoudig contact met ons op via ons online aanvraagformulier. Geef ons een overzicht van uw behoeften en specifieke wensen.

2. Gesprek en advies
Na uw aanvraag plannen we een vrijblijvend gesprek in. Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen en de specifieke situatie van uw bedrijf.

3. Opdracht en uitvoering
Nadat we een passend voorstel hebben gepresenteerd, ontvangt u van ons een gedetailleerde offerte. Na goedkeuring van de opdracht gaan we over tot de uitvoering.

4. Beheer en onderhoud
Na de installatie zorgen wij voor continuïteit door regelmatig onderhoud en beheer van uw laadoplossingen. Zo kunt u zorgeloos zakelijk laden.

Waarom kiezen voor Tek Powers laadpalen op de zaak?

  • Totaaloplossing op maat: Wij bieden laadoplossingen die perfect passen bij de behoeften van uw bedrijf.
  • Deskundig advies: Ons team van experts adviseert u over de beste laadoplossingen voor uw bedrijf.
  • Professionele installatie: Wij zorgen voor een vakkundige en veilige installatie van uw zakelijke laadpalen.
  • Betrouwbaar beheer en onderhoud: Wij bieden continuïteit door regelmatig onderhoud en beheer van uw laadoplossingen.
Ga naar de bovenkant